Beeldend

Heb jij ook zo’n zin om met penseel, potlood, naald of beitel aan de slag te gaan? Ben jij ook altijd in de weer met verf, lijm, klei, vilt en kosteloos materiaal? In Steenbergen kun je bij diverse kunstenaars  workshops volgen. Ontdek een nieuwe hobby of ontwikkel je talenten bij een van deze kunstenaars:

Expositie Meesterwerken door Kinderen

  https://www.youtube.com/watch?v=E_E-7VoUYlA&t=22s Meesterwerken door kinderen is een project waar alle basisscholen in Steenbergen aan mee hebben gedaan. De expositie is te bewonderen in de bibliotheek van 10 oktober tot 28 november.

Karin Starmans

Karin Starmans is een kunstenares en workshopleider, woonachtig in Dinteloord waar ook haar galerie en atelier is gehuisvest. De galerie van Karin is altijd te bezoeken na afspraak. Kijk hiervoor op haar website: www.karinstarmans.eu . Daarnaast kunt u kleurrijke workshops bij haar volgen en gaat u na een gezellige dag met uw eigen gemaakte werk naar huis!
Meer informatie

De Ontmoetingswinkel

Bij de ontmoetingswinkel is het mogelijk om mensen samen te laten komen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn. Er worden onder andere workshops gegeven, maar ook is het bijvoorbeeld mogelijk om onder begeleiding kleding te vermaken of herstellen. Er zijn dagelijks activiteiten, maar er is ook ruimte om te handwerken, tekenen, puzzelen, een spel spelen of te werken aan een bouwpakket. Hierdoor willen wij mensen stimuleren om mooie dingen te maken en misschien iets nieuws te leren en dit alles onder fijn gezelschap.
Meer informatie

Viltse Zaken

Als je met vilt in aanraking komt ben je verkocht. Het werken met al die verschillende soorten wol en andere materialen is heerlijk. In het atelier van Viltse zaken kun je terecht op de inloopdagen om onder begeleiding zelf te werken aan een viltwerkstuk. Op verschillende dagen worden er workshops verzorgd en cursussen.
Meer informatie

Stichting MJW de Klup

MJW De Klup organiseert leuke, creatieve activiteiten en workshops inclusief sport en avontuur!

Stichting Kunst Centrum Steenbergen

Het Kunst Centrum Steenbergen biedt iedere belangstellende de mogelijkheid zich creatief te ontwikkelen en het middelpunt te zijn van kunstzinnige activiteiten in de gemeente Steenbergen. Dit doen zij door het aanbieden van workshops en cursussen op het gebied van kunstzinnige vorming. Aangeboden cursussen zijn tekenen en schilderen, keramiek en fotografie. Cursisten stellen regelmatig hun werkstukken tentoon in de openbare ruimtes zoals bijvoorbeeld bibliotheken in de hele regio.  
Meer informatie

Atelier Valkhoff

U bent van harte welkom in het atelier van Martin en Riena Valkhoff in de Heense polder bij Steenbergen. In ons atelier is een selectie van hun schilderijen te zien, tevens geven ze schildercursussen. Informeer naar de mogelijkheden: het plezier in schilderen staat bij atelier Valkhoff altijd voorop!
Meer informatie

Kunst en Cultuurplatform: Kunst in de stad

Middels de "kijkdoos" formule zorgt het Kunst en Cultuurplatform voor exposities van regionale kunstenaars in leegstaande winkelpanden in het centrum van Steenbergen.