Muziek voor de jongsten

Baby’s en peuters: Hoe jong een kind ook is…muziek heeft altijd een magische uitwerking die alle zintuigen prikkelt. Ga samen met uw kindje wekelijks genieten van een muziekles. Speel, zing, beleef en verwonder u over de reacties van uw baby of peuter.┬áSpelenderwijs wordt er al zingend en spelend gewerkt aan woordenschat, taalontwikkeling, ritmegevoel en klankbeleving, waardoor u als ouder ge├»nspireerd weer naar huis gaat.

Kleuters: De kleuterleeftijd is de leeftijd waarop sociale contacten
gelegd worden en kinderen leren met elkaar om te gaan. Bij de kleutermuzieklessen is er veel aandacht voor de sociale omgang en het samenwerken, waardoor we komen tot leuke, mooie en vrolijke muzikale activiteiten. Hiermee leggen we de basis voor een brede muzikale belangstelling bij de kinderen.

 

Muziekvereniging Volharding Steenbergen

Muziekvereniging Volharding Steenbergen verzorgt muzieklessen voor kinderen vanaf een half jaar oud en u kunt muziek blijven maken tot op hoge leeftijd. Een leven lang muziek is dan ook het motto van deze club. Met voor iedere leeftijdsgroep een eigen orkest, leuke concerten en op iedere Steenbergse school een schoolorkest is het een club die midden in de samenleving staat.
Meer informatie