Slagwerk

 

Wil jij ook op slagwerk- of drumles? Neem contact op met een van de onderstaande verenigingen !

Muziekvereniging Volharding Dinteloord

Muziekvereniging Volharding Dinteloord is een muziekvereniging die hoort bij Dinteloord. Ze spelen mooie, maar ook moderne en leuke muziek en het mooiste is toch om samen te spelen! Ze hebben een jaarlijkse barbecue en meerdere activiteiten door het jaar, naast de optredens voor jong en oud.

 
Meer informatie

Muziekvereniging Volharding Steenbergen

Muziekvereniging Volharding Steenbergen verzorgt muzieklessen voor kinderen vanaf een half jaar oud en u kunt muziek blijven maken tot op hoge leeftijd. Een leven lang muziek is dan ook het motto van deze club. Met voor iedere leeftijdsgroep een eigen orkest, leuke concerten en op iedere Steenbergse school een schoolorkest is het een club die midden in de samenleving staat.
Meer informatie

Harmonie Semper Crescendo Nieuw Vossemeer

Harmonie Semper Crescendo uit Nieuw Vossemeer weet plezier en prestaties goed tot uiting te laten komen in de verschillende concerten die de harmonie geeft. Het themaconcert, het kerstconcert en uitwisselingsconcerten staan regelmatig op het programma. Tijdens al haar concerten brengt harmonie Semper Crescendo een afwisselend programma, dat varieert van top40-hits tot klassieke werken tot filmmuziek.
Meer informatie

Harmonie St. Caecilia Kruisland

Harmonie St. Caecilia uit Kruisland is een frisse vereniging die plezier en kwaliteit hand in hand laten gaan. Iedere vrijdag wordt er hard gewerkt en geschaafd aan het orkest met als resultaat een mooi orkest en een gezellige start van het weekend.
Meer informatie

Harmonie Amicitia Steenbergen

Harmonie Amicitia steenbergen is in 1887 opgericht. De harmonie beoogt behalve populaire muziek ook minder bekende maar fascinerende stukken zo goed mogelijk ten gehore te brengen. Ongeveer de helft is jeugdlid en de andere helft bestaat uit volwassen leden, kortom een gezellige, muzikale boel.
Meer informatie

Slagwerkschool Brok

Bij Slagwerkschool Brok kunt u lessen volgen op zowel gestemd als ongestemd slagwerk. Verschillende stijlen komen op uw verzoek aanbod: van lichte muziek tot klassiek.
Meer informatie

Drumschool Caio

Drumles bij drumschool CAIO = Maatwerk! In de drumstudio van CAIO kun je drumles krijgen op de manier die jij graag wilt! Drummen met je favoriete muziek, verdieping van (orkest)muziekstukken, trommelen en drummen. Privé-les, Duo-les of met een groep, van elke niveau en interesse.
Meer informatie