Toneel

Wil jij ook graag toneelspelen, dansen en/of zingen? Dan is toneel een hele leuke hobby voor jou! Ga een keer kijken bij een theaterschool en wie weet sta jij binnenkort op een podium te stralen !

Theatergroep d’ ouwe stukke

Theatergroep d' Ouwe Stukke treed regelmatig op voor ouderen. Bijvoorbeeld voor KBO, Zonnebloem of zorginstellingen. Het theatergezelschap schrijft zelf sketches en liedjes die voor mensen in Steenbergen herkenbaar zijn. D'Ouwe Stukke maakt ook gebruik van de dertig jaar aan liedjes en sketches van theatergroep Cameleon.

Toneelvereniging TV Souffle

Toneelvereniging TV Souffle uit Kruisland is een energieke toneelvereniging die gevarieerde programma's brengt met zelfgeschreven sketchjes en liedjes.

A.M. De Jongtoneel

A.M. De Jongtoneel is een actieve toneelvereniging uit Nieuw-Vossemeer. Nieuw-Vossemeer kent een lange geschiedenis als het gaat over stukken van de Nieuw-Vossemeerse schrijver A.M. de Jong. Inmiddels speelt het gemêleerde gezelschap stukken van uiteenlopende genres en schrijvers.
Meer informatie

Toneelvereniging Tavenu

Toneelvereniging Tavenu is een gezellige vereniging die toneelstukken brengt met een vrolijke inslag. Een vereniging met een vrolijk en gezellig ledenbestand.

Theatergroep Cameleon

Theatergroep Cameleon is een gemêleerd gezelschap dat totaaltheater brengt in de vorm van sketches, liedjes en korte verhaallijnen. Een avond vol vertier !
Meer informatie

De Vrolijke Spelers Steenbergen

Toneelvereniging de Vrolijke Spelers is een frisse club die blijspelen, kluchten en comedies brengt. Zij geven veel optredens in de wijde omgeving voor ouderen en zorghuizen.
Meer informatie

Myra Ceti

Myra Ceti is een plek waar sport en cultuur samenkomen! Waar je je kunt ontwikkelen in drama, dans en zang. Of je nu 2 of 82 jaar bent!
Meer informatie